7.8 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

KIRJAKAST: August Mälk kaasaegsete mälestustes

Valdur Kaar, peamine esineja, iseloomustas Mälku kui eriliselt meeldivat inimest. Mälgust oli talle meelde jäänud imeline tuli ta silmades, eriline suhtlemisoskus, r-hääliku puudulik hääldamine. Mälk oli nooruses väga vallatu, armastas teisi narrida, oli humoorikas, leidis igas olukorras sobiva teravmeelse nalja. Koolis ei krutitud hindeid kõrgemaks, kui õpilase teadmised väärt olid. Jäeti ka istuma. Mälk mängis ise
oma näidendeis kaasa gaasilampide valgel, muud valgustust tollal ju polnud. Rahvamaja juures oli palju ringe, tegeldi spordiga, korraldati näitusi, kursusi. Tuuline meri oli kitsi ja põld lahja. Sai ei olnud igapäevane.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised