8.5 C
Kuressaare
Teisipäev, 26. oktoober 2021

Hoidistekonkurss näitas, et palju oli “lapsepõlve maitseid”

Meie eestlastena oleme harjunud ikka oma hoiupaika minema ja midagi sealt lauale tooma. Samuti tunduvad meile enda tehtud hoidised odavamad ja tervislikumad kui poest ostetud. Nii võib see ka olla, aga võib ka mitte.
Igal suvel-sügisel veedavad paljud perenaised mitmeid tunde köögis pliidi ees, et hõrgutisi purkidesse panna. Oleme harjunud hoidistama puu- ja köögivilju ikka kas suhkru, soola või äädikaga. Kellel on head sügavkülmkapid või -kirstud, need teevad kindlasti erinevaid külmutatud hoidiseid. Külmutamisel säilivad viljade omadused kõige paremini.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised