4 C
Kuressaare
Teisipäev, 19. oktoober 2021

Hea muusika on parim kosutus hallis argipäevas

Tundus, et kõik toimus nagu mängeldes: kogu muusikakooli kollektiiv toeks Laine Sepale, imeline keemia kuulajate ning esinejate vahel ja muusikakool ise oma uuendatud rüüs pärast kapitaalremonti. Rõõmustas, et esinejaid oli ka väiksematest keskustest, nagu Tarvastu, Põlva, Saue, Keila, Nõu, Võru ja Aruküla. Alati on enim olnud viiuldajaid, kuid seekord oli märkimisväärselt palju tšelliste. Arvutades sain, et seitse noormeest oli Tallinna muusikakeskkoolist (õpetaja Mart Laas) ja neli tšellisti Põlva muusikakoolist (õpetaja Heiki Palm), teistest koolidest lisaks. Liigutav oli, kui isa Heiki Palm kaastas tšellol oma viieaastast poega Johannest, kes viiulil esitas Gustav Ernesaksa “Rongisõitu”.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised