5.2 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Valitsus kiitis heaks metsaseaduse muudatused

Praeguse veoselehe vormi kehtestamise asemel kehtestab keskkonnaminister edaspidi veoselehe vorminõuded, sh nende andmete loetelu, mis peavad veoselehel igal juhul kajastuma. Muudatus loob võimalused digitaalse veoselehe kasutuselevõtmiseks. Eesti Metsatööstuse Liit on algatanud projekti “Metsanduslogistika edendamine e-keskkonnas””, mille eesmärk on muuta puidukaubandusega seotud informatsioon elektrooniliseks, standardiseerida andmestruktuurid ning seeläbi parandada ja kiirendada infovahetust protsessis osalejate vahel. Senisele paberveoselehele lisaks on võimalik kasutada elektroonilist veoselehte, mis omakorda lihtsustab asjaajamist.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised