10.4 C
Kuressaare
Pühapäev, 26. september 2021
spot_img

Pavel Loskutovi esimene ja viimane võit kolme päeva jooksul

Jooksu esimese päeva järel oli 10 kilomeetrit 32.07-ga läbinud Loskutovi edu teisena lõpetanud 3000 m takistusjooksu ja 5000 m Eesti meistri Sergei Tšerepannikovi ees 21 sekundit. “Esimesel päeval ei olnud kerge joosta, pidin pingutama. Et joosta sel rajal 10 km 30 minutiga, peaksin olema staadionil 29 minuti vormis,” ütles Loskutov. Tema järel käis järgmiste kohtade pärast tihe rebimine. Tšerepannikovile kaotas vaid sekundi Priit Aus. 4. kohal olnud Roman Fosti kaotas omakorda sekundi Ausile. 5. kohal asus Ausist sekundi jagu tagapool Viljandi VAK Staieri jooksja Lauri Soolo.

Kasvatas edumaad

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised