10 C
Kuressaare
Laupäev, 25. september 2021
spot_img

Laevaehitusfirma Baltic Workboats soovib kokkuhoiuks energiat tootma hakata

“Soovime selle sammuga vähendada kulusid ja tootmise omahinda,” põhjendas energeetikaäriga tegelema hakkamist AS-i Baltic Workboats tegevjuht ja üks omanikke Margus Vanaselja. Tema sõnul on firma soov saada alternatiivenergia tootmisega võimalikult sõltumatuks Eesti Energiast, kuid kindlasti ei tähenda see seda, et Eesti Energia teenuseid edaspidi ei kasutata.
“Tuul ju kogu aeg ei puhu ja päikest kah pole,” selgitas Margus Vanaselja. “Kuigi tuulegeneraator kataks soodsate ilmade puhul ära kogu meie energiavajaduse, siis tuulevaiksemate perioodide korral tuleks ikkagi kasutada Eesti Energia teenuseid.”

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised