11.1 C
Kuressaare
Neljapäev, 23. september 2021
spot_img

Seasilma lahkamine tekitas lastes elevust

Külmunud seasilma lahtilõikamine tekitas vähemalt Saaremaa ühisgümnaasiumi 7.-8 klasside õpilaste seas elava reaktsiooni. Üle terve klassi kostis hääli, mis varieerusid jälestavatest hõigetest asjalike ja huvitatud märkusteni. Tõsi, kuna põhikooli õpilased ilmselt tundides lahkamisega ei tegele, domineerisid siiski esimesed. Töötuba “CSI: lahkamine”” juhendavatel Tartu ülikooli tudengitel, SÜGi vilistlastel Ivika Palul (arstiteadus) ja Elen Kontkaril (bioloogia) oli kohati raske ennast kuuldavaks teha üleüldises melus. Kui nii mõnedki õpilased lõid ilma suurema kõhkluseta skalpelli sea silma, siis teistel kulus selleks omajagu aega.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised