11.1 C
Kuressaare
Neljapäev, 16. september 2021
spot_img

Vale prügisorteerimine toob tühisõiduarve

Kuressaares ei ole seni jäätmete liigiti kogumisega probleeme olnud, ent Eesti teistes linnades on esinenud olukordi, kus jäätmevedaja ja taaskasutusorganisatsioon on jätnud konteinerid tühjendamata. Seda aga seetõttu, et konteineri sisu ei vasta sorteerimisjuhendile. Alates augustist on jäätmevedajad teinud niisugustest konteineritest pildi, mis on saadetud korteriühistule koos teatega tühjendamata jätmise põhjustest. Kui konteineri sisu ei vasta sorteerimisjuhendile ja see jääb tühjendamata, esitatakse ühistule aga tühisõiduarve. Linnavalitsuse keskkonnaspetsialisti Karli Valdi sõnul on Kuressaare jäätmevaldajad seni oma jäätmeid üldiselt nõuetekohaselt sorteerinud, kuid arvestades teistes linnades toimuvat, tuletab linnavalitsus siiski kõigile meelde, et jäätmeid tuleb sorteerida vastavalt kehtestatud korrale.
KS

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised