10 C
Kuressaare
Reede, 24. september 2021
spot_img

Töötervishoiu- ja tööohutusealane teadlikkus peab paranema

ASi Norstat Eesti 2009. aastal tehtud uuringust selgub, et tööandjad soovivad, et teave töötervishoiuteenuste kohta võiks olla kättesaadavam ning töökeskkonnaalaste koolituskursuste korraldamine paindlikum. Üheks probleemiks tööandjatele on ka asjaolu, et töötervishoiuarstidel puudub kohustus külastada töökohta, millest tulenevalt leiavad tööandjad, et tervisekontroll ei anna neile piisavat teavet, mis on vajalik tegelemaks töötingimuste parandamise ja edendamisega. Tööandjate soov oleks, et töötervishoiuarst ja perearst võiksid teha koostööd ning edastada tööandja jaoks olulise informatsiooni tööandjale, et tööandjatel oleks põhjalikum ülevaade töötajate töötervisalaste vajaduste kohta.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised