7.2 C
Kuressaare
Laupäev, 18. september 2021
spot_img

Kõik laulavad kaasa – ilma digita!

Lihtsus, kodusus (mitte segi ajada kodukootusega), siirus ja lapsemeelne lust olidki märksõnad, millele tuginedes saaks ilmselt kogu pika, kahe ja enama tunnise kontserdi edasi anda. Kontserdi, kus siiraid ja vahetuid lugusid jagus laulude vahele enam kui küll, kõik võetud raamatust “Bussiga Miamist Los Angelesse ja teised lood”. Konkreetne reis ise kestnud kolm ööd-päeva, ilma vahepeatusteta. “Sellel reisil juhtus imelisi asju,”” märkis Sadam. “”Kui oled ausalt keset kõrbe, või miks mitte ka suures linnas, kümme eurosenti taskus ja dokumentideta, siis saad aru, et see ei olegi tähtis, siis mõtled neile ilusatele asjadele, mis elus on olnud.””

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised