13 C
Kuressaare
Laupäev, 21. mai 2022

Quo vadis, ajalooline linnasüda?

Justkui kiuste oli konverentsi raames paralleelselt korraldatud seminar teemal “Ajalooline linnasüda – “natüürmort” või elamis- ja elamusruum?”, kuhu üle Eesti oli kinnisesse ruumi koondatud enamik linnaarhitekte andmaks ülevaadet kodulinna arengutest justkui hansateema ja majanduskonverentsi taustal. Piltlikult öeldes oli tegu küllaltki töise, kuid siiski pigem klubilise ettevõtmisega, kuna suurem osa saalisviibijatest olidki linnaarhitektid, kes siis üksteisele aru andsid. Alatihti on ilma üle diskuteerides imestatud, kui väike on Eesti ja kui erinev võib olla siin ilm samaaegselt – nii võib Saaremaal olla mõnus rannailm ja Lõuna-Eestis vihmane või vastupidi. Nii oli huvitav ka tõdemus, et ka väikeses Eestis kaht sarnase iseloomuga linna ei ole.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised