-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Kasvatamatuse viljad

Erikooli saadetud, lootusetult ülekäte lastud plikad ei suvatse enese järelt koristadagi, loopides nimme prahti põrandale. Ning koristaja peab neil kühvli ja harjaga kannul käima. Pahatihti juhtuvat, et teismelised tüdrukud lasevad ennast lausa õhinal rasestada – siis pääsevat erikoolist minema”¦
Tavakooliski kultiveeritakse mõtte- ja käitumisviisi, et õpilane pidavat ennast koolis tundma vabalt ning mõnusalt, igasuguseid pingutusi ja pingeid tulevat vältida. Aga kuidas saavad noorel inimesel tekkida minimaalsedki tööharjumused, kui teda ei õpetata koolis pisutki pingutama, enese kallal töötama, vaid lastakse aina mõnuleda ja suhtuda õppetöösse kui meelelahutusse?

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised