8.6 C
Kuressaare
Pühapäev, 24. oktoober 2021

Kihelkonna koguduse elust

Rõõm oli tõdeda, et eelmisel aastal on koguduse liikmeannetajate arv tõusnud 524-lt 531-le. Eelmisel aastal ristiti 10, leeritati 7, laulatati 1 paar ja maeti 33 inimest. Suursündmustena rõõmsama poole pealt võib nimetada 27. juunil Karala külas Peeter Rauni koduõuel väikese pühakoja sisseõnnistamist ja 27. septembril Kihelkonna kiriku kellakoja (kellatorni) restaureerimisjärgset avamist. Nukrama poole pealt toodi esile endise koguduse juhatuse esimehe Arvu Suurna lahkumine igavikku pärast rasket haigust möödunud aasta hingedepäeval. Arvu Suurna asemel valiti nõukogu koosolekul koguduse juhatuse liikmeks Anneli Saarela ning juhatuse aseesimeheks Peeter Paju.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised