9.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 23. september 2021
spot_img

Arvamus Ruhnu liiklusest ja tegelikkus

Ruhnu liiklus on olnud nüüd juba pikka aega fenomen, mida armastavad tõstatada nii ajakirjanikud, ruhnlased kui ka paljud teised inimesed. Siin aga kehtib informatsiooni edastamisel telefonimängu efekt – algne sõnum moondub tundmatuseni ja tegelik olukord jääb lõpuks täiesti tähelepanuta. Alles jääb üles tõstetud arvamus, mis aga eksitab paljusid ja jätab Ruhnule oma märgi külge. See arvamus aga mõjub bumerangina Ruhnu turismile ja seda kaunis negatiivselt, hoolimata transpordi toimimisest või mittetoimimisest – lihtne põhimõte, millest peaks õppima.

Eelmine artikkelÄtsed 15
Järgmine artikkelJUHTKIRI – Suunanäitaja teeotsal
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised