-3 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Püsiühenduse küsimus saab selgeks järgmisel aastal

Partsi arvates ei takista riigi rahakoti keeruline seis arutamast miljarditesse kroonidesse ulatuvat püsiühenduse projekti. “Me räägime praegu planeerimise faasist. Põhiline on küsimus, kas keskkonnaaspektidest on mingisugune uus lahendus võimalik ja missugune variant on kõiki asjaolusid arvesse võttes mõistlikum. Loodame, et saame teha lähikuudel valitsusele ettepaneku,” ütles Parts. Kui rääkida raha kulutamisest ja ehituse investeeringutest, siis sinna läheb tema sõnul kindlasti veel aega. Ka puudub praegu vastus küsimusele, millal ajaliselt ja rahaliselt oleks võimalik asuda reaalselt ehitama.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised