11.7 C
Kuressaare
Neljapäev, 28. oktoober 2021

Tervena elatud keskmine eluiga meestel vaid 49 aastat

Sotsiaalministeeriumi rahvatervise peaspetsialist Triinu Täht, üks selle dokumendi tegijatest, tuli seda saarlastele tutvustama. “Oleme selle üle nii elevil ja õnnelikud. Esimest korda hakati mõtlema arengukava tegemise vajadusele juba 1995. aastal. Siis võeti vastu tervisepoliitika alused. See oli ettevalmistav dokument arengukava koostamisele ja oli järgneva kolmeteist aasta jooksul ainuke tervisepoliitika dokument riigis. Arengukava on püütud ka varem teha, kuid iga uus valitsus lükkas eelmise poolt tehtu kõrvale ja see tervise arengukava on nüüd siis esimene dokument, mis elas üle valitsuse ja ministri vahetuse. Meil on tõesti kindlustunne, et see võiks ellu minna, hoolimata sellest, kas see 2020. aastani kestab,” tutvustas Täht selle vajaliku dokumendi valulist sündi.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised