7.8 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Jõulude ajal leiti Sõrvest õliseid linde

Küll aga laupäeva ennelõunal kella 10.29 ajal avastas korralist patrull-lendu teinud piirivalve lennuki meeskond oletatava merereostuse Mõntu sadamast umbes kilomeetri kaugusel merel. Tegemist oli kahe umbes kolme kilomeetri pikkuse ja kahe meetri laiuse laiguga. Sündmuskohale suundus piirivalve ja keskkonnainspektsiooni patrull-laev Valve, et võtta võimalikust reostusest proove. Laevameeskond aga kohale jõudes reostusjälgi ei avastanud ja otsingud lõpetati. Lääne Piirivalvepiirkonna pressiesindaja sõnul oli ilmselt tegemist kerge konsistentsiga vedelikuga, mis keskkonda ohustamata hajus. Satellidipildil ei olnud merereostusest samuti jälgi.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised