5.2 C
Kuressaare
Laupäev, 23. oktoober 2021

Loomi armastav ema võitleb turvakodusse viidud tütre nimel

“Käisin Marellet teisipäeval Tallinnas turvakodus vaatamas, sest ma polnud teda minu võimaluste ja mulle seatud piirangute tõttu üle kuu aja näinud,” lausus Olena Vool (44). “Laps nuttis ja ütles, et, ema, ma tahan sinu juurde tagasi, ma ei teha enam turvakodus olla. Ta nuuksus, oli täiesti ahastuses, hoidis mind kinni ja ma pidin psühholoogi kutsuma. Ta tahab minu juurde tagasi, kuid kahjuks on lapse soov kurtidele kõrvadele, sest ma ei saa enam temaga isegi telefoni teel vestelda siis, kui tahan. Tütar ütles mulle hiljuti ühe telefonivestluse käigus, et talle oli turvakodus öeldud, et kui tahad emaga suhelda, pead minema Tallinna kooli.”

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised