8.9 C
Kuressaare
Neljapäev, 28. oktoober 2021

Läti õppetund

Siiski on asjakohane vaadata, milles seisnesid need Läti vaprad otsused Eesti omadega võrdluses. Tulumaksu alandati Lätis kaks pügalat, 25lt 23le. Meil – 26lt 21ni ja seda ajakirjanduse aina valjeneva tänitamise saatel.
 Käibemaks tõsteti 21le. Mina tegin ettepaneku tõsta ajutiselt 19le ja IRL hiljem 20le, mille eest mind Hõbemägi juhitud lehes personaalselt mõnitati.
Kui mõelda ajakirjanduse maksusoodustusele, on piinavalt häbi, et seda ei õnnestunud taas kõrvaldada. Sest peatoimetajad on parteid ära hirmutanud, nad mäletavad varasemaid hüsteeriaid ning nägid ka tänavu juba selle käivitumist. Aga me kaotasime mitu erandit ja teisi vähendasime. Läti tegi seda nüüd, Leedu räägib sama.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised