11.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 28. oktoober 2021

Kuressaare aastavahetuse ilutulestik sisaldab 2361 eriefekti

OÜ Tulekild omaniku ja pürodisaineri Kaupo Mätase sõnul koosneb linna ilutulestik neljast talvisest pildist, mis lõpeb kogu ruumi kulla täitumise efektiga. “Altpoolt kerkivad taevasse tulesinad ja ülevalt tuleb kuldne vihm vastu,” ütles Mätas. Saluut toimub kolmes erinevas tasapinnas. “Kui allpool, 30 meetri kõrgusel on näiteks komeedid, siis samal ajal tõuseb nii-öelda teine front ja kõige kõrgemal lõhkevad suured pommid, mis jäävad umbes 150 meetri kõrgusele,” sõnas Mätas. Teda abistab Kuressaares kuus-seitse kvalifitseeritud pürotehnikut, kellele lisanduvad abitehnikud.
 Viie-kuueaastase vaheaja järel Kuressaares ilutulestikku korraldav OÜ Tulekild tegi Mätase sõnul linnale pakkumise 55-56 000 kroonile.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised