7.5 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Töötute armee Saaremaal kasvab kiiresti

“Töötus suureneb, seda näitab igapäevane uute töötute massiline lisandumine,” kinnitas tööturuameti Saaremaa osakonna juhataja Kaie Lepp. “Novembri viimase päeva seisuga oli Saaremaal registreeritud 516 töötut. Eelmise aasta sama ajaga võrreldes on registreeritud töötute arv suurenenud 36,1 protsenti. Ühe kuuga on töötute arv suurenenud 20 protsendi võrra, sest oktoobri viimase päeva seisuga oli töötute arv 430.”
Samas osutas Kaie Lepp, et Eesti keskmisega võrreldes Saaremaa olukord kõige hullem pole. Nimelt on Eestis tööpuudus 3,1 protsendil tööealisest elanikkonnast, Saaremaal aga 2,3 protsendil tööinimestest.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised