8.2 C
Kuressaare
Teisipäev, 19. oktoober 2021

Tahe on olemas ja võiks palju ära teha, aga”¦

Kuna esimese teemana oligi Saarte Koostöökogu tegevjuhi Ahto Kurise ettekanne Leader-võimalustest, tõi see teema taas esile Jaanika mure rahastamissüsteemi pärast. Jaanika Vakker: “Arvan, et mitmed projektide kirjutamised jäävad selle taha, et investeeringud tuleb enne ära teha, alles hiljem antakse selleks raha. Ühelgi väikesel seltsil ei ole selliseid vabu vahendeid. Meie vald toetab iga külaseltsi aastas viie tuhande krooniga, lisaks laekuvad mõned annetused, nii on üsna mõeldamatu teha paarisaja tuhandene või suurem investeering ja selleks laenu võtta. Aga muidu oleme vägagi huvitatud, sest meil on kena küla ja teha oleks palju.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised