7.5 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Metsataimede kotid asusid Reta Puidu maal

OÜ Reta Puit omaniku ja juhatuse liikme Rein Kirstu sõnul ostis firma aastaid tagasi Hänga külas asuva kinnistu koos metsa ja 4,5-hektari suuruse lagendikuga ning lootis sinna mände juurde kasvatada. “Tegemist oli vana heinamaaga. Mõtlesime, et keegi nagunii seda kasutada ei taha ja istutame mände täis,” rääkis Kirst. OÜ Reta Puit alltöövõtjana FIE, kes Riigimetsa Majandamise Keskusest tellitud istikud maha pani. “Palusin küll kõik taimede kotid tee äärde kokku koguda, et neid uuesti kasutada. Ilmselt ei viitsinud mehed kotte tee äärde tuua ja panid need kõige lähemasse kohta ja nii kotid sinna jäid,” ütles Kirst. Ebasoodsa pinnase tõttu on mahaistutatud mändidest vaid väga vähesed kasvama jäänud.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised