3 C
Kuressaare
Teisipäev, 19. oktoober 2021

Metsataimede kotid vedelesid metsa all

Tähelepanelik saarlane Signe Vipp pildistas kilekotte paar-kolm nädalat tagasi, kui viimati Sõrves käis. “Olen ka varem metsas jalutanud, kuid alati ei ole mul fotoaparaati kaasas. Sel korral läksin teadlikult. Avastasin need juba varem, suve jooksul. Vaatasin, et midagi helgib päikese käes,” rääkis Vipp.
 
Kolm-neli suurt umbes 150 liitrist kotti on täis topitud teisi samasuguseid kotte. Kotid asuvad lagendikul kuuse ja männitukas. “Need on minu meelest teadlikult ära peidetud, mitte, et oleksid sinna juhuslikult jäetud. Arvata võib, et tegemist on taimekottidega. Mäletan, kui aastaid tagasi toimus seal noorte männitaimede istutamine,” ütles Vipp, kes ei osanud täpselt öelda, mis aastal see võis aset leida.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised