9.3 C
Kuressaare
Esmaspäev, 25. oktoober 2021

Puu- ja köögiviljapäevad koolides – smuutid, tervislikud võileivad ja õunaroad

Koolide poolt esitatud töid hindasid Saaremaa tervisenõukogu liikmed. Kõikide tööde hulgast said kõige rohkem punkte Lümanda ja Kärla põhikool. Saaremaa tervisenõukogu poolt on kummalegi koolile preemiaks 2500 krooni. Eripreemia (raamatu “Kiired ja tervislikud retseptid”) saavad Kuressaare põhikool ja Saaremaa ühisgümnaasiumi 3.a klass. Väikesed üllatused ootavad ka Tornimäe põhikooli ja Kuressaare gümnaasiumi. Tervisenõukogule laekus tagasiside kuuest koolist: Kuressaare gümnaasium, Kuressaare põhikool, Saaremaa ühisgümnaasiumi 3.a klass, Tornimäe põhikool, Lümanda põhikool ja Kärla põhikool.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised