5 C
Kuressaare
Esmaspäev, 18. oktoober 2021

Kultuurikonverents otsib vastuseid

“Me räägime nii kultuurist kui saarlusest, sest meie mure ja hool siin maanurgas on ennekõike hoolitseda saarte kultuuri hoidmise ja arendamise eest,”” rääkis konverentsi peakorraldaja Valve Heiberg Meie Maale, aga rõhutas, et päris kindlasti ei taheta vastanduda ülejäänud Eestile. “”Samas on oluline mõista, et on asju, mis on erinevad meie geograafilise iseärasuse tõttu.”” Saartele ei saa tulla niimoodi, et hüppan korraks läbi, selgitas Heiberg. “”Meri annab avaruse, vabaduse, kuid samas seab ka piirid.”” Oluline on saada selgemaks saarluse tähendus ja sisu ning väärtustada saartele omast erilist elulaadi ja kultuuri.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised