12.1 C
Kuressaare
Kolmapäev, 20. oktoober 2021

JUHTKIRI – Ärategemine

Tõepoolest, kui seaduses näpuga järge ajada, siis turvavöö võib jätta kinnitamata, kui sõitja on sellises haiguslikus seisundis, mis ei võimalda tal vööd peale panna. Taolise haigusseisundi kohta peaks arst välja kirjutama tõendi. Arusaadavalt üritavad doktorid vältida tõendile kirjutamast lauset à la “Lubatud sõita lahtise turvavööga”. Kui autos sõitjaga pärast midagi juhtub, võetakse arst ette ja nõutakse talt selgitust, miks taoline tõend üldse välja kirjutati ja kas see oli ikka põhjendatud. Kohtuarst võib ekspertiisis küll teha järeldusi vigastuste iseloomu kohta, kuid ennast täpselt samasugusesse olukorda ta panna ei suuda.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised