7.5 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

GO Spa rakendab osalist tööaega

“Kasutame osalist tööaega nii paljude töötajate puhul, kui see on võimalik, kuna me ei tea, mis edaspidi juhtuma hakkab,” ütles Georg Ots Spa operaatorfirma Legendijuhtimise AS juhataja Tauri Sumberg. Tööinspektsioonile esitatud taotluse järgi saab GO Spa vajadusel rakendada osalist tööaega ettevõtte enam kui sajast töötajast 53 puhul.
“Saime päris hea õppetunni sellest, kuidas heal ajal võib üle pingutada ja ennast lõdvaks lasta. Oleme headel aegadel rahulolevalt vaadanud, kui tore on, aga tegelikkuses oleme tööjõudu raisanud. Tegelikult on tööjõud kallis igal pool Eestis ja siin tuleb väga ettevaatlikult käituda, ei saa enam priisata,” põhjendas Sumberg osalise tööaja vajadust.

Eelmine artikkelDigilevi nõuab täpset vastuvõttu
Järgmine artikkelKarukell helises
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised