5.2 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Saarlased võtsid osa rahvusvahelisest teatrikonverentsist

“Esimesel päeval oli sõnavõtud ja tervitused konverentsikülaliste poolt ning pärast seda rääkisid nii Kalju Komissarov Viljandi Kultuuriakadeemiast kui Andres Noormets Endla teatrist sellest, et harrastusteatrid ei tohiks mitte mingil juhul muutuda professionaalsete teatride klooniks, püüda neile sarnaneda,”” rääkis Maire Sillavee Meie Maale konverentsi esimese päeva ettekannetest. Mõlemad lavastajad on teinud tööd ka harrastusnäitlejatega ja seetõttu olid nad rõhutanud just seda, et harrastajad peaksid säilitama oma näo, sest seda tegemislusti ja elurõõmu, vaba vaimu otsingut pole paraku mitte alati leida palgalises teatris.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised