5.2 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Reformide läbiviimine eeldab mõtlemist

Eesti regionaalpoliitikas on aegade jooksul tehtud nii head kui ka halba. Mõnigi kord on püütud rahvast kindlamalt allutada teatud huvigruppidele või poliitilist kasu lõigata, mitte aga erinevate regioonide rahva huve kaitsta.. on esinenud olukordi, kus reformide või nende ideede varjus on jäänud või jääb osaliselt lahendamata sisulised probleemid ja olulise osa inimeste vajadused. On juhtunud, et reformid on läbimõtlematuse, ebareaalse teostamise pärast jäänud pooleli. Tulenevalt strateegia puudumisest võib tulla suuremaid kulutusi ja tihti ei ole selge, kas kokkuhoid on eesmärk omaette või kaasneb sellega ka eelkõige inimeste vajaduste parem rahuldamine.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised