7.8 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Politsei: Saaremaa on mandri taimelava

“Kõik see, kuidas me oleme suutnud neid kasvatada, avaldab mõju, kui nad peavad mandril iseseisvalt hakkama saama,” ütles Väli. Narkootikumide puhul kehtib reegel, et mida suurem on nõudlus, seda suurem on pakkumine. “Praegu võib väita, et Kuressaare linnas on nõudlus suurem kui pakkumine,” lausus komissar. Suuri uimastikoguseid liigub Saaremaal väga harva. Narkootikumid jõuavad Kuressaarde tavaliselt nädalavahetustel, mil 19-20aastane noor pealinnast mõned tabletid kaasa võtab ja need siinsetele sõpradele laiali jagab. Kaheksa aasta jooksul on Väli kokku puutunud vaid ühe juhtumiga, mil narkootikum jõudis saarele mujalt – Tartust.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised