8.5 C
Kuressaare
Teisipäev, 26. oktoober 2021

Eakate kogemused vääriksid rakendamist

Ning need memme-taadi peod, mis kujutavad endast justkui kunagist taidlejate rajooniülevaatust, ongi kevaditi ning suviti eakate organisatsioonide tegevuse põhisisuks. Eakate organisatsioonide juhid ajavad sponsoritelt toetusraha välja, kutsuvad mõne odavama toitlustusfirma eakatele lõunat pakkuma, paluvad maavanema eakate taidluspidu avama. Valdades-linnakestes käib samaaegu usin harjutamine – regulaarselt käivad koos lauluansamblid, rahvapillimehed, sõnakunstnikud, rahvatantsijad, laulukoorid”¦ Kõik ikka selleks, et eakate taidlejate suvine kokkusaamine hästi välja kukuks. Ja kuidas siis teisiti – kohusetundlikumaid ja töökamaid laulu- ja tantsuproovidel käijaid kui pensionärid pole naljalt tikutulegagi leida.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised