9.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

Kohus tagastas roolijoodikule juhiloa

Mees, kes ei soovinud oma nime ajalehes avaldamist, rääkis Meie Maale, et jõi aprillis Mändjalas suvilas ära kolm õlut ja pärast seda istunud naine tema Opel Astra rooli ning sõitnud autoga Kudjape surnuaiale viiva tee algusesse. Mees olnud samal ajal kaasreisija. “Naine parkis masina ja läks ise rattateele rulluiskudega sõitma,” ütles mees. “Viibisin seltskonnaga väljas, kui politsei tuli minu juurde ning käskis auto teepervele ajada, kuna see takistavat liiklust. Kõik käis nii kähku, olin nõus minema,” lausus mees. Ise ta enda sõnul selle peale ei tulnud, et naine rooli kutsuda. “Kui ma autost välja hakkasin tulema, pani politsei oma masinal vilkurid tööle ja politseinikud jooksid alkomeetriga minu poole,” sõnas mees. Ta keeldunud alkomeetrisse puhumast, väljus enda sõnul autost ja proovis uksi sulgeda, kui korravalvurid panid mehel käed raudu ja viisid ta politseibussi.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised