8.5 C
Kuressaare
Teisipäev, 26. oktoober 2021

Loomisel on Aste dolomiiditöötuba

“Ümberkaudsed dolomiiditöötlejad ütlevad, et turistil oleks küll huvitav näha dolomiiditöötlemist, aga samas ei ole üheski siinses suures tootmishoones seda võimalust,” rääkis Kaarma valla abivallavanem Kairi Niit sellest, et kuna dolomiit on saarlasele toonud leiva lauale ning Saaremaale iseloomulik kivim, oleks huvitav vaadata, kuidas valmivad dolomiidist tooted.
“Aste koolis on varasematel aastatel Volli Saia juhtimisel tehtud dolomiiditöid ning kunagi oli see poiste käsitöötunni üks osa,” sõnas Niit. Ka nüüd ei ole võimatu, et poisid saavad tutvuda ringitöö korras dolomiiditöötlemisega, oli abivallavanema arvamus.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised