7.8 C
Kuressaare
Laupäev, 16. oktoober 2021

Tüdrukud ei oska poest varastamise kohta selgitust anda

Grete poe juhataja ja omaniku Diana Paia sõnul on müüjad tema kaupluses selle suve ja sügise jooksul vahele võtnud seitse tüdrukut. Mais jäi vargusega vahele 13-aastane tüdruk. Suvel tabas müüja pundi sama vanu näppajaid. Viimati üritati Grete poest varastada möödunud kolmapäeval. Ühel suve lõpul tabatud tüdrukute kolmeliikmelisel kambal oli kilekottidega kaasas mitmest Kuressaare kauplusest pihta pandud teksapükse ja kosmeetikat. “Kuna nad jäid meil vahele, said teised poed ka oma kauba kätte,” rääkis Paia. Kamba liider esitles end politseile vale nime all. “Palusin politseil dokumendist ta nime vaadata. Selgus, et tal oli hoopis teine nimi,” lausus Paia.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised