-2 C
Kuressaare
Teisipäev, 19. oktoober 2021

Mis on üritus ilma teadmisi juurde saamata?

Veevelt kuulsime, millist õuna ootab tarbija. Ta rääkis uurimustulemustest, mida korraldas 2007. aastal Eesti maaülikool. Tulemused: 91% eelistab eestimaist õuna, 77,4% eelistaks maheõuna, 67,9% sooviks haput õuna, kusjuures õuna päritolu pole tähtis ning 19% valik oli magusa õuna kasuks. Teine küsimus, millele vastust taheti: kui palju on meie inimene nõus enam maksma kohaliku õuna eest? Vastused saadi järgmised: 12,2% pole nõus kohaliku õuna eest rohkem maksma, 20,5% on nõus maksma kolmandiku enam, 44 % inimestest on nõus maksma veerandi võrra enam, 19% inimestest kuni poole enam ja 19,4 % inimestest on nõus ostma kodumaist toodangut rohkem kui poole kallimalt. Kõigi küsitletute üldine soov oli, et õuna hind oleks seejuures soodne.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised