12 C
Kuressaare
Laupäev, 28. mai 2022

Valitsusel on vesi ahjus

Nüüd lõpuks julgeb rahandusminister Padar tunnistada, et 2008. aasta eelarve võib minna miinusesse. Seega veel eelmise valitsuse lõpus püsinud ülikõrge, 10,1-protsendine majanduskasv on pööranud lauslangusesse. Kuid sellele põhjendust otsides osutatakse ikka maailmamajandusele ja Ameerika Ühendriikide finantskriisile. Ei sõnakestki meie endi arengumootorite pidurdumisest ja oma vigadest. Samas on majanduskasv maailmas aastaga halvenenud vaid ühe protsendipunkti võrra – viielt protsendilt neljale. “Euroopa inflatsioon tegi juulis rekordi,” ei väsinud Eesti päevalehed korrutamast. Tegelikult tõusis elukallidus eurotsoonis vaid 0,1 protsendipunkti võrra – juunikuu 4 protsendilt 4,1-le. Eks meie oma 11,1-protsendise inflatsiooniga mõjutanud seda paljudest riikides enam.

Eelmine artikkelTarkus tarviline vara
Järgmine artikkelVälismaal igavikku lahkunud
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised