3.9 C
Kuressaare
Teisipäev, 25. jaanuar 2022

Emakeelepäev Muhu lasteaias ühendas põlvkondi

Lasteaiakasvandikud istusid kenas poolringis kõrvuti: nii väikseimad rühmast Siilid kui suuremad rühmadest Jänkud ja Oravad. Vanemat põlvkonda, st külla palutud vanaemasid-vanaisasid, mõnesid muid külalisi ja toredat naisansamblit, sekka kontserti kogu hingega toetavaid emasid kogunes arvukalt. Kohalik statistika teatas ca sajaprotsendilise tõenäosusega, et kontserti kuulas üle kuuekümne muhulase, lisaks veel lasteaiakasvandikud. Eriti rõõmustav, et oli ka julgeid vanaisasid: Mati, Karli, Rein ja Ants. Allakirjutanu, kes laulda ei oska, kuulas aga mõnuga vanaisa Reinu kaasalaulmist. Õhtujuht ja lasteaiaõpetaja Heli Maisalu, kes sel õhtul valdas vaid Muhu murrakut, sidus kava Muhu murdes jutuga ja andis esinejaile märgutulesid. Pisikesed siilid olid vaprad ja kui vaja, julgustasid neid rühma tädid. Igatahes siilipois Jürgen arvas pärast lasteaiakaaslaste kontserti, kui naisansambel esinema asus, et vanaema Juta Pajuniidil on abi vaja ja laulis kodust tuttavat laulu kaasa. Tore hetk igatahes.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised