-1.5 C
Kuressaare
Kolmapäev, 1. detsember 2021

Kas inimest teenides peab riik kasu saama?

Ei saa kuidagi nõustuda väitega, et Eesti Posti ümberkorraldused on hädavajalikud ettevalmistused postituru avanemiseks. Praegu teeb Eesti Posti juhtkond meeleheitlikke PR-pingutusi, et anda avalikkusele positiivset sõnumit. Lubatakse küll postibusse ja püütakse tõestada suletavate kontorite allesjätmise mõttetust. Postkontor on aga maal midagi palju enamat kui lihtsalt kontor, kust inimene saab kätte ajalehe või saata postipakki. Ilmselgelt on postkontor üks koht, kus lisaks kirja- või pakisaatmisele saab ka omavahel suhelda, ja see on maainimesele mõnikord veel olulisem. Mõeldamatu on sellistele asjadele otsa vaadata ainult läbi numbrite.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised