-2 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Valla noorim ühistegevuse meeskond on Kõnnu seltsing

Maila Kald rääkis seltsingu asutamisest ja tegemistest. Ajendatud oli see külaelanike tahtmisest külas midagi ära teha. Aga iga tegemine vajab raha.
Valla abil saadi ootepaviljon ja vallal tekkis võimalus sinna ümber ka maad mõõta. Maila: “Vähe küll, aga üht-teist saab sellega ette võtta. Inimesed vaatasidki, et plats on räämas, see tuleks korda teha. Ja selgus, et see maa oligi võimalik saada külaplatsiks. Nii see asi meil pihta hakkas.” Tehti hoogtööpäev platsi korrastamiseks, koristuse käigus leiti vana kaevukoht, mis inimeste teadmata oli kogu aeg olnud üks ohuallikas. Kaevule tehti rakked. Kuna vanasti oli seal ka külakiik olnud, läksid mõtted kiige peale. Tehti ka kiik.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised