-1 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Lümanda valda kavandatakse 30 suvilaga puhkeküla

“Algselt oli meil plaan alustada kommunikatsioonide rajamist juba käesoleval aastal, kuid tundub, et asjaajamise tõttu võib see järgmisesse aastasse edasi lükkuda,” lausus maatükkide omanik ja piirkonna arendaja Eve Tempels. Tema sõnul on Lümanda vallas Karala külas asuvatele Randeli ja Vahetüki maaüksustele kavas rajada kuni 30 suvemaja. Mere lähedal asuvate maatükkide kogusuurus on ligi 23 hektarit ning praegu on algatatud kruntide detailplaneeringu keskkonnamõjude strateegiline hindamine. Vastavalt selle tulemustest sõltub ka krundile rajatavate suvemajade arv, kuid Eve Tempels hindas, et majade arv jääb pisut alla 30.
Arendaja kavandab maatükkidele ehitada ka tehnovõrgud ja rajatised. Detailplaneeringu koostas Adams Grupp OÜ. Kavandatav tegevus asub Natura 2000 Küdema lahe loodus- ja linnuala koosseisus ning Karala- Pilguse hoiualal.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised