5.2 C
Kuressaare
Laupäev, 23. oktoober 2021

Saarte Koostöökogu jätkab koolitustega

Tõdeti, et kahjuks ei ole ühistute moodustamine olnud nii aktiivne, kui võiks olla ja kui seda vajaks arenev majanduselu. Seni on ühistute teket ka riiklikul tasandil vähe motiveeritud. Kuid nii nagu ka paljudel eelnevatel koolitustel, nähti ühistutes just üht võimalust koostöö ja väikeettevõtluse arendamiseks. Oluline on, et nii tooraine tootmine, töötlemine kui ka toodangu turustamine oleksid ühistu pädevuses. Nii oleks tõesti tagatud, et kohalikust toorainest valmistatud toodang jõuab tarbijani kohaliku tootena. Tulu kogu ettevõtmisest jääb ühistule. Piirkonna identiteet aga võidab suuresti ning samal ajal kohalik toode tõstab paikkonna tuntust, olles osa paikkonna kuvandist.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised