-1 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Kreisi mis kreisi

Üle kümne aasta oleme sääl sudinud ning nii noore osavõtjamaa puhul igatepidi väärikaid tulemusi saavutanud – ikka esikümnes mitmed korrad, esiviisikus, ja esikohtki olemas, jumala eest, mida siin nii väga veel ihata, egas me mingi Iirimaa ole, kel võite süle ning seljaga ja kogu riik on ennast järjekordse megasõu korraldamisega rahaliselt täiesti ära katkestanud. Ehkki siinkohal ütleb minu mõistus üles, sest mis pagana prestiižne paik see Eurovisioon on, et ennast igal aastal sinna toppida? Maailma silmis on Eesti ennast ammuilma igast muustki kandist tõestanud, kas siis see tolakarnevaliks muutunud spektaakel on nimelt see, kuhu ikka ja jälle maksumaksja (ETV ju korraldab) pappi matta?

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised