-2.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 1. detsember 2021

SÜG-i näitering “Kreputlased” tähistas juubelit

“Kreputlased on põhikooli näitering, sel aastal kuulub sellesse 14 õpilast. Ringi tullakse vabatahtlikult, igal aastal on vastuvõtu konkurss ja päris palju lapsi jääb kahjuks ukse taha. Ei taha ringi ka väga suureks ajada. Sel aastal jäi üle poole ukse taha, aga nad võivad järgmisel aastal uuesti katsetada,” julgustas Rita Ilves näitemänguhuvilisi õpilasi. “Põhiline on see, et lapsed saaksid avaliku esinemise kogemuse. Igal aastal on meil oma kindlad traditsioonilised asjad ja olulisemad nendest on sügisel “Kreveraga” koos toimuv “Nostalgiaõhtu”, koos esinetakse ka jõulukontserdil, jaanuaris ollakse Jõgeval Betti Alveri luulekonkursil, märtsis-aprillis põhikoolide näiteringide maakondlikul päeval ja sealt on ikka edasi pääsetud ka vabariiki. Osa võetakse veel kõigist üksikkonkurssidest – Koidula, Liivi ja etlejate konkursist. Ka Tammsaare konkursist. Omal ajal tuli sealt kreverlane Reet Sillavee tagasi Grand Prixiga. Seal võistles tol korral ligi 100 osavõtjat….”

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised