-11 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Kuressaare linnuses asutati Piiskopi Sõdalaste Selts

Lossihärra (Saaremaa Muuseumi direktori Endel Püüa) auväärsel osalusel asutatud seltsi näol on tegemist siiski juriidilises mõttes täiesti uue mittetulundusühinguga, milline hakkab tegutsema tihedas koostöös Saaremaa Muuseumiga, kantuna eesmärgist muuta ajalooline Kuressaare linnus nii turistide kui ka omainimestest saarlaste jaoks veelgi atraktiivsemaks. Ühel häälel võeti vastu põhikiri ning valiti juhatus ja seltsi revident. Lähipäeval jõuavad koosoleku käigus ja selle tulemusena vormistatud dokumendid Pärnu Maakohtu registriosakonda.

Eelmine artikkelMis juhtus?
Järgmine artikkelVõõra valu on puu küljes
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised