-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Taaskasutusorganisatsioonid peavad paigaldama pakendikonteinereid

Keskkonnaministeerium juhib tähelepanu, et mitmes maakonnalehes on esitatud puudulikku informatsiooni pakendiorganisatsioonide pakendiseadusest tulenevate kohustuste kohta. Mitmel juhul on pakendiorganisatsioonide esindajad väitnud, et taaskasutusorganisatsioonidel on kohustus pakendeid tagasi võtta ainult 50% kogu turule jõudnud pakendimassist. Samas on pakendiseadusest tulenevalt lisaks vähemalt 50% turule toodud pakendite koguse taaskasutamisele pakendiettevõtjatel või nende esindajatena pakendiorganisatsioonidel ka üldine tagasivõtukohustus kogu selle pakendimassi osas, mis organisatsioonide kliendid on turule toonud.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised