11.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

Venemaa treener näeb Lemberil potentsiaali

Sporditähele antud intervjuus ütleb Boriss Koltšin, et Veiko Lemberi mängustiil meeldib talle. “Esiteks ta oskab üks ühele blokeerida – see räägib sellest, et ta valdab kavalat püüdvat blokki,” lahkab Koltšin saarlase plusse, lisades, et isegi paljude Venemaa klubide sidemängijad ei oska korralikult blokeerida.
“Seejärel stardikiirendus, mis luba tal pärast blokki jõuda suhteliselt suures raadiuses uuesti tõstma. Ja mis peamine- ta on tark mängija, helge pea. Sellest sain ma aru juba esimeses trennis. Sidemängija peab olema just sellise iseloomuga, tark ning tal peab olema kaval võitlejavaim,” jätkab ta Lemberi kiitmist.
Legendaarse treeneri sõnul on paljude plusside kõrval Veiko Lemberi üheks tugevamaks küljeks ka tema söödu kiirus. “Kui ta on heas füüsilises vormis, siis on see Brasiilia kiirus,” märgib Koltšin.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised