5 C
Kuressaare
Esmaspäev, 18. oktoober 2021

Tsitaat

Kusjuures pole midagi imestada, kui me näeme neidsamu härraseid 24. veebruaril presidendi vastuvõtul tantsu keerutamas ja loeme pärast seda Kroonikast kiitvat hinnangut suurärimehe abikaasa kleidi ning juveelide kohta. Kas ei hakka me pärast seda ka omaaegsetest kommunistidest veidi teisiti mõtlema?
Ükskord prahvatab vimm, mis kogunen’d salaja… Et seda ei juhtuks, peaksid ka tööandjaile mõeldud erakonnad katsuma inimese moodi käituda. Et nad liiga vastikuks ei muutuks. Kõige targem olekski neil ehk võtta ette album Gori karikatuuridega, uurida neid ja vaadata vahel tähelepanelikult peeglisse. Kas sarnasus on juba liiga suur? Siis oleks aeg veidi tagasi tõmmata.”
Andrus Kivirähk

Eelmine artikkelMis juhtus?
Järgmine artikkelMees sai põletushaavu
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised