9.4 C
Kuressaare
Esmaspäev, 25. oktoober 2021

Mis juhtus?

Liikluses
20.01.2008 kell 01.55 pidas politsei patrulli käigus Kuressaares Pihtla teel kinni sõiduauto BMW, mida juhtis alkoholijoobes Aare. Alustatud väärteomenetlus.
19.01.2008 kell 03.56 sai politsei teate, et Kuressaare- Püha- Masa tee 9,8. kilomeetril on liiklusõnnetus. Kohapeal selgus, et alkoholijoobes Priidu (1985) juhitud s/a MB 190 kaotas juhitavuse ja sõitis paremale poole teelt välja vastu puud. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai kehavigastusi kaassõitja, kelle kiirabi toimetas Kuressaare haiglasse. Kaassõitjal oli turvavöö nõuetekohaselt kinnitamata, juht oli turvavööga kinnitatud ja omab vastava kategooria mootorsõiduki juhtimise õigust. Juhile anti esmaabi ja lubati koju. LÕ täpsemad asjaolud ja kaassõitja kehavigastused on selgitamisel. Alustatud väärteomenetlus. Kuressaare politseijaoskonna komissar Aare Allik: “Veelkordne näide selle kohta, et ka sõiduki tagumisel istmel istujail on vajalik kinnitada turvavöö, et ära hoida raskemaid tagajärgi liiklusõnnetusse sattudes.”
18.01.2008 kell 15.20 pidas politsei patrulli käigus kinni Käesla- Karala- Loona tee 3. kilomeetril s/a Honda Accord, mida juhtis alkoholijoobes Raimo (1989). Alustatud väärteomenetlus.
18.01.2008 kell 16.50 pidas politsei patrulli käigus Kuressaare- Sääre tee 19. km. kinni s/a Ford Sierra, mida juhtis alkoholijoobes Aivo (1965). Alustatud väärteomenetlus.
18.01.2008 kell 17.36 sai politsei teate selle kohta, et Kuressaare linnas Tallinna 55 ja 57 majade vahele parkivale kaubikule VW Kasten sõitis pihta kaubik Renault Master, mis lahkus sündmuskohalt. Helistaja sõitis VW-ga LÕ põhjustanud kaubikule järgi ja leidis sõiduki Tamme poe eest. Patrull on selgitanud sündmuskohalt lahkunud sõidukijuhi isiku. Alustatud väärteomenetlus.
18.01.2008 kell 17.19 sai politsei teate selle kohta, et Orissaare vallas Kuivastu- Kuressaare maanteel jooksis sõiduautole Peugeot ette põder. Inimesed liiklusõnnetuses kannatada ei saanud.
Nädalavahetusel toimetati kainenema 8 isikut, tabatud 4 alkoholijoobes alaealist.
MM

Eelmine artikkelMaailma kõige mõttevabam ajakirjandus
Järgmine artikkelTsitaat
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised