-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Usaldus ja usaldamatus

Seepärast ärgitaski mind seda kirjatükki kirja panema raadiost kuuldud rahvaküsitluse tulemus, kus teatatakse, et rahvas peab Eesti riigi institutsioonidest kõige usaldusväärsemaks päästeametit ning kõige vähem usaldatakse erakondi. Rõõmustav oli kuulda, et päästeameti tegevus on saavutanud rahva usalduse. Eks see ole ju taasiseseisvumise tubli saavutus, et võime end oma kodus turvaliselt tunda. Muret tundma ja mõtlema pani aga erakondade madal usaldatavus. Kes selle eest vastutab või keda see teadmine kõige enam puudutab? On tegelikult ju küsimatagi selge, et selle tulemuse eest vastutavad võrdselt nii poliitikud erinevate erakondade tasandil kui ka kogu Eesti rahvas tervikuna. Selline tulemus puudutab meid kõiki, kes me Eesti riigis elame. Kui rahvas on kaotanud usalduse oma erakondade vastu, tuleb hakata otsima tasandit, kuhu see usaldus võis kaduda, kui palju me ise oma tegevusega oleme aidanud usaldust hoida ja kui see ongi kadunud, siis kuidas seda usaldust taas leida.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised